BBQ & CHILL HOORN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 770 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BBQ & Chill Hoorn. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 22:20 Aanrader!
14 jul 2024 om 21:25 Top eten, wel iets later dan afgesproken.
13 jul 2024 om 19:53 Prima lekker eten
13 jul 2024 om 17:41 Supersnelle bezorging, maar dat was te merken aan de kwaliteit! Droge kippendijen(best knap) Dus liever iets meer tijd en aandacht aan het bereiden van je eten besteden...
10 jul 2024 om 10:18 Wauw super bedankt eerste keer hier besteld. En zeker niet de laatste keer. Heerlijk jullie nasi was perfect. Alleen jammer dat wat je allemaal in je menu wilt moet bij betalen. Vriendelijke bezorger
10 jul 2024 om 8:44 Heerlijk gegeten! Bestelling kwam heet aan en was heel goed verpakt. We gaan vaker bestellen.
9 jul 2024 om 21:47 Heerlijk gegeten!
7 jul 2024 om 21:27 Wat een smaaksensatie, goeie porties, heerlijke saus, mals vlees, uur bezorgtijd maar dat was bekend
7 jul 2024 om 20:06 Het duurde bijna 2 uur voor mijn bestelling er was, maar daar was over gecommuniceerd. Dus helemaal ok. Eten was een aanra der.
6 jul 2024 om 19:31 Top zoals altijd eten goed warm bezorging optijd!
6 jul 2024 om 11:08 Kwaliteit is niet meer wat het geweest is. Daarnaast wat je er normaal bij kreeg moet nu los besteld worden? Eten was wederom lauw tot koud. Teleurstellend en jammer derde keer op rij.
2 jul 2024 om 12:26 Kanker ranzig